Agroleaf_Power_20:20:20_2kg

1.500 rsd.

Agroleaf Power Total је врхунско водотопиво ђубриво које садржи сва неопходна хранива. Оно садржи Everris-ов M-77® хелатни комплекс микроелемената и пакет биостимулатора за лакше усвајање хранива путем листа. Agroleaf Power Total може бити мешан са већином средстава за заштиту биља.

Pakovanje: 2 kg.

 

Agroleaf Power Total је фолијарно ђубриво намењено многим усевима. У основи, примењује се у свим усевима који су изложени стресним условима, попут хладноће или високе температуре, усевима оптерећеним високим родом, или усевима где желимо утицати на повећање приноса

Предности производа:

Agroleaf Power Total је комплетна фолијарна прихрана усева која превентивно спречава појаву симптома недостатака макро и микро елемената. То је посебно изражено у стресним условима или у условима лоше агротехнике.
Agroleaf Power Total произведен је од најчистијих и најфинијих сировина. Раствара се брзо и без остатака, тако да је примена једноставна и нема ризика од зачепљења опреме.
Agroleaf Power Total пружа изузетно брзу реакцију.
Agroleaf Power Total је високо концентровано ђубриво. Количине примене су релативно ниске.
Јединствена M-77 хелатна формула уз асистенцију био-стимулатора у Agroleaf Power Total-у гарантује добро усвајање путем листа, као и продужено дејство.

Хемијски састав:
20% Азот (N) од тога 4.3% (NO3-N), 2.2% (NH4-N) и 13.5% Уреа

20% Фосфор пентоксид (P2O5)

20% Калијум оксид (K2O)

0.14% Гвожђе (Fe) DTPA

0.07% Манган (Mn) EDTA

0.03% Бор (B)

0.070% Бакар (Cu) ЕDTA

0.001% Молибден (Mo)

0.070% Цинк (Zn) EDTA