Agrolution_special_313

8.100 rsd.

Agrolution Special 313 је фантастично ђубриво са својством редукције бикарбоната у води за наводњавање. Садржи комплетан спектар микроелемената у високом проценту.

Agrolution Special 313 садржи калцијум који утиче на боље чување плода и смањује ризик од појаве суве трулежи врха плода.

Agrolution Special линија има укупно 8 формулација. У Србији су регистроване 3 основне формулације које имају најширу примену.

Agrolution Special је специјална линија водотопивих ђубрива које у многим формулација садржи и висок проценат секундарних макроелемената (Mg или Ca).

Одабране формулације за наше тржишта, самостално или међусобним комбиновањем, у потпуности задовољавају све потребе биљака за хранивима.

Agrolution Special намењен је примени у повртарству, воћарству, цвећарству…

Предности производа:

  • Обезбеђује сва неопходна хранива (макро и микро елементе)
  • Укључује комплетан пакет микроелемената у савршеном односу
  • Поспешује приступачност хранива
  • Начињено од најфинијих и најчистијих сировина
  • Одржава систем наводњавања чистим, без запушавања
  • Побољшава трајност плодова.

Agrolution Special има формулације које превентивно онемогућавају појаву дефицита калцијума и магнезијума и уједно побољшавају приступачност хранива. Сви микроелементи произведени су од најфинијих сировина и у хелатном су облику. Agrolution Special због своје чистоће, растворљивости и ефекта редукције бикарбоната одржава систем наводњавања чистим и без запушавања.